Meniu
Cos

Inchiriere utilaje curatenie

Va punem la dispozitie pentru inchiriere utilaje curatenie profesionale si industriale, pe termen scurt, mediu sau lung, noi si reconditionate, la preturi competitive si cu disponibilitate imediata.

Toate utilajele disponibile pentru inchiriere sunt in stare foarte buna de functionare, complet revizionate si echipate cu accesoriile necesare, pregatite de utilizare.

Va propunem trei variante pentru inchiriere echipamente curatenie:

  • inchiriere utilaje curatenie reconditionate pentru perioade scurte de timp, intre 2 si 7 zile;
  • inchiriere utilaje curatenie reconditionate, demo (folosite la demonstratii pentru clienti) sau noi pentru perioade de timp medii sau lungi, de peste o luna;
  • inchiriere utilaje curatenie noi prin finantare de tip leasing operational prin partenerul nostru GRENKE, pentru perioade de peste 18 luni.

Preturile comunicate includ service-ul si instruirea personalului care va utiliza utilajele de curatenie. In functie de necesitatile dvs. echipamentele se pot inchiria cu operator sau fara operator, cu transportul inclus la punctul dvs. de lucru sau se pot ridica de la sediul nostru, revizii periodice, detergentul necesar potrivit suprafetei de curatat si consumabile disponible pe toata perioada de inchiriere.

Gama noastra de utilaje curatenie disponibile pentru inchiriere cuprinde aspiratoare profesionale si industriale, masini monodisc, masini de maturat, masini de spalat aspirat pardoseala impinse si cu post de conducere.

Va rugam sa ne contactati cu minim 3 zile inainte cu privire la disponibilitatea echipamentelor de curatenie disponibile pentru inchiriere.

Inchiriere aspirator umed uscat Bohman 1 motor
Rent De inchiriat De inchiriat
Producator: BOHMAN Model: 30-1-STBL
Va punem la dispozitie pentru inchirere, aspiratorul industrial Vac Line 30-1-STBL pentru mediul umed/uscat fabricat in Cehia, echipat cu un motor de aspiratie puternic si foarte eficient, de ultima generatie, ce asigura un raport performanta / consum optim. Are o constructie robusta si o manevrare..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere aspirator umed uscat Bohman 3 motoare Inchiriere aspirator umed uscat Bohman 3 motoare
Rent De inchiriat De inchiriat
Producator: BOHMAN Model: 703-SWD
Va punem la dispozitie pentru inchirere, aspiratorul industrial Bohman Vac-Line 703 SWD pentru mediul umed/uscat de mare capacitate fabricat in Cehia, echipat cu trei motoare de aspiratie puternice foarte eficiente de ultima generatie, ce se pot activa independent. Are o constructie robusta si o man..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere monodisc CleanFix - front lucru 43 cm Inchiriere monodisc CleanFix - front lucru 43 cm
Rent De inchiriat De inchiriat
Producator: CLEANFIX Model: PowerDisc LS
Va punem la dispozitie pentru inchirere masina monodisc profesionala CleanFix LS 160 pentru spalat si curatat pardoseli, avand latimea de lucru de 430 mm si un motor de 1000 W, conceput in special pentru curatarea suprafetelor textile, covoare, mochete dar si a suprafetelor din ciment, piatra, linol..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere monodisc Bohman - front lucru 43 cm Inchiriere monodisc Bohman - front lucru 43 cm
Rent De inchiriat De inchiriat
Producator: BOHMAN Model: SB 15
Va punem la dispozitie pentru inchirere masina monodisc profesionala Bohman SB 15 pentru spalat si curatat pardoseli, avand latimea de lucru de 430 mm si un motor puternic pe inductie de 1200 W cu turatie 175 rpm, ce confera rezistenta, asigura durabilitate si performante foarte bune. Manerul de u..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere masina spalat aspirat Bohman 5 BT 50 - front lucru 51 cm Inchiriere masina spalat aspirat Bohman 5 BT 50 - front lucru 51 cm
Rent De inchiriat De inchiriat
Producator: BOHMAN Model: B5 BT50
Va punem la dispozitie pentru inchirere masina profesionala Bohman 5 BT 50 de tip impinsa si echipata cu motor puternic de tractiune pentru curatat pardoseli, alimentata cu acumulatori Gel fara intretinere. Aceste masini sunt usor de manevrat, potrivite pentru curatarea suprafetelor de dimensiuni ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere masina spalat aspirat Comac Simpla - front lucru 66 cm Inchiriere masina spalat aspirat Comac Simpla - front lucru 66 cm
Rent De inchiriat De inchiriat
Producator: COMAC Model: Simpla 65 BT
Va punem la dispozitie pentru inchirere masinile de spalat aspirat pardoseala COMAC SIMPLA 65 BT profesionale cu tractiune automata, alimentate cu acumulatori, compacte si usor de manevrat. Au o latime de spalare de 66cm fiind ideale pentru utilizarea in spatii de dimensiuni medii. Cele doua perii..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere masina spalat aspirat Bohman 7 - front lucru 66 cm Inchiriere masina spalat aspirat Bohman 7 - front lucru 66 cm
Rent De inchiriat De inchiriat
Producator: BOHMAN Model: B7 BR66
Va punem la dispozitie pentru inchirere masina profesionala de spalat aspirat pardoseala Bohman 7 BR 66 cu post de conducere, alimentata cu acumulatori GEL fara intretinere. Aceste masini pentru curatat pardoseli cu om la bord beneficiaza de motor de tractiune puternic, doua perii de spalare de 33 c..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Inchiriere masina spalat aspirat Bohman 8 - front lucru 85 cm Inchiriere masina spalat aspirat Bohman 8 - front lucru 85 cm
Rent De inchiriat De inchiriat
Producator: BOHMAN Model: B8 BR85
Va punem la dispozitie pentru inchirere masinile Bohman 8 BR85 cu post de conducere si alimentate cu acumulatori, ce se remarca prin latimea de spalare de 86 cm si rezervoarele separate de 130 litri cel de apa curata respectiv 150 litri cel de colectare apa murdara. Pe langa frontul de lucru de 86..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Inchiriere in sistem renting/leasing prin GRENKE

Va oferim echipamente de curatenie prin finantare de tip leasing operational prin partenerul nostru GRENKE. Veti beneficia astfel de:

1. BUGETARE CORECTA:
– Avans 0%
– Facturile de chirie sunt total deductibile
– Bonitatea financiara a companiei nu este afectata deloc in cazul inchirierii,
echipamentul ramane in gestiunea finantatorului si nu apare in bilantul clientului
– Rata (chiria) in EUR este constanta pe toata durata contractului a.i. se pot planifica costurile pe o perioada indelungata => platesti pe masura ce produci!
– Comisionul de administrare este unic pe contract
– Posibilitatea de a achizitiona echipamentul la sfarsitul perioadei contractuale

2. RAPIDITATE:
– Raspuns pentru cererile trimise spre analiza in maxim 24 de ore

3. SIMPLITATE:
– Setul de acte necesar pt luarea unei decizii este minimal
– Platile sunt trimestriale

4. ECONOMIE:
– Economisirea capitalului firmei
– Eliberarea liniei de credit de la banca si astfel imbunatatirea lichiditatii firmei