Meniu
Cos

Despre CleanKasa

CleanKasa, in calitate de importator si distribuitor de echipamente si produse profesionale pentru curatenie, iti ofera solutia optima, specifica fiecarui tip de activitate, indiferent daca ne referim la curatenie industriala sau curatenie profesionala.

Suntem importatori si reprezentanti autorizati pentru unele din cele mai importante brand-uri la nivel mondial printre care mentionam Wirbel - Italia, TecnoVap - Italia, Bohman - Cehia, Weber - Germania, VDM - Italia, Lakma ProfiMax - Polonia, Tieffe - Italia etc.

Stim ca timpul este foarte important pentru toti si de aceea, pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, punem la dispozitie magazinul nostru online de unde poti comanda simplu, rapid si la pretul corect. Stai fara grija, consultantii nostri iti vor raspunde la toate intrebarile si te vor indruma spre alegerea potrivita.

Suntem permanent conectati la noutatile din domeniu dar avem grija ca produsele si echipamentele oferite sa fie de cea mai buna calitate, testate si verificate conform standardelor europene. Noi nu “vindem” produse sau utilaje ci oferim solutii tehnice potrivite nevoilor tale.

Ce echipamente si produse oferim?

Echipamente curatenie profesionale si industriale:

- Aspiratoare profesionale pentru praf, umed uscate, injectie extractie, injectie extractie cu abur si aspiratoare industrial.
- Aparate de spalat cu presiune cu apa rece sau cu apa calda, mobile sau stationare.
- Masini profesionale de curatenie pentru spalat si aspirat pardoseli, maturat si aspirat, masini monodisc, masini pentru curatat trepte si scari, masini pentru curatat mochete si pana la masini municipal pentru curatat strazi si trotuare.
- Utilaje reconditionate pentru curatenie, profesionale si industriale, verificate si testate, complet revizionate, ce corespund tehnic pentru utilizarea imediata, avand toate accesoriile incluse.
- Consumabile, accesorii si piese de schimb pentru utilaje curatenie, atat pentru producatorii pe care ii reprezentam cat si pentru alti producatori importanti.

Produse pentru curatenie profesionale si industriale:

- Ustensile de curatenie profesionale precum mopuri pentru maturat sau spalat pardoseli, ustensile de spalat geamuri si alte accesorii necesare in curatenia profesionala.
- Carucioare de curatenie profesionale cu una sau doua galeti, multifunctionale, hoteliere sau pentru spitale si alte accesorii pentru echiparea carucioarelor.
- Detergenti si solutii de curatenie profesionale, decapanti si degresanti pentru curatat toate tipurile de suprafete, detergent pentru utilizarea in grupuri sanitare, solutii profesionale pentru HoReCa.

Ce servicii oferim?

Inchiriere

Inchiriem utilaje curatenie profesionale si industriale, pe termen scurt, mediu sau lung, noi si reconditionate, la preturi competitive si cu disponibilitate imediata.

Service

Oferim service pentru utilaje de curateni profesionale si industriale, prin personalul propriu sau parteneri autorizati de catre noi, atat pentru echipamentele comercializate de noi cat si pentru utilaje de la alti producatori pentru care dispunem de pise de schimb si consumabile.

Finantare si rate

Oferim finantare si posibilitea de a plati in rate pentru achizitia de echipamente de curatenie atat direct, prin societatea noastra cat si prin leasing operational asigurat de partenerul nostru, Grenke.

Unde ne gasesti?

Pe langa magazinul online, te invitam la Showroom-ul nostru din Bucuresti, zona Cartier 23 August (sector 3), pentru demonstratii si testarea echipamentelor aflate in stoc.

De asemenea, pentru a vedea intreaga gama de utilaje, te invitam sa “rasfoiesti catalogul” online de prezentare disponibil pe www.cleankasa.eu.

Si nu uita, iti stam la dispozitie la numarul de telefon 0758.025.025, prin formularul de contact sau prin email la adresele contact@cleankasa.ro sau contact@cleankasa.eu.

Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Afla mai multe detalii in sectiunea Politica de Confidentialitate. Apasand Accept sau navigand pe acest site, esti de acord sa permiti colectarea de cookie-uri sau tehnologii similare.