Meniu
Cos

Termeni si Conditii Utilizare


Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.cleankasa.ro


1. Definitii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

MARCI: reprezinta marcile SC KASA WEBMEDIA SRL, cum ar fi, dar fara a se limita la denumirea CleanKasa.

SITE: reprezinta Site-ul Internet apartinand SC KASA WEBMEDIA SRL, care se afla la adresa www.cleankasa.ro , prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre SC KASA WEBMEDIA SRL.

CleanKasa: reprezinta societatea SC KASA WEBMEDIA SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Intrarea Pancota nr.8, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/13428/2013, avand CUI RO 32414701, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii CLEANKASA.

2. Continutul site-ului

2.1. Toate informatiile prezentate pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate.

2.2. Toate informatiile legate de produsele si serviciile CleanKasa.

2.3. Toate datele referitoare la CleanKasa sau alte date privilegiate ale acesteia.

2.4. Marci, imagini, logo-uri, design, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi sau orice cod, fisiere audio, video, fotografii, programe si alte date sau orice alte elemente care se regasesc sub orice forma pe Site.

2.5. Continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorului de catre CleanKasa prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil precum si continutul oricarui e-mail trimis CleanKasa de catre Utilizator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.

2.6. CleanKasa este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale CleanKasa, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze Site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii

4.1. Site-ul cleankasa.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului, in totalitate sau partial.

Ne rezervam dreptul sa completam si sa modificam orice informatie de pe Site.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si CleanKasa nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.4. Preturile produselor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Toate produsele prezentate pe acest Site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil sau la comanda, in limita stocului distribuitorului sau producatorului.

4.5. Imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.6. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe Site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator.

5. Pierderi/Costuri suplimentare

5.1. CleanKasa nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

5.2. CleanKasa nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesarea anumitor link-uri publicate pe Site.

6. Plasare comanda

6.1. Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata.

In cazul in care optati pentru plata online cu card bancar, va informam ca inregistrarea platii nu garanteaza confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48 ore) suma de bani platita va fi restituita in contul clientului in cel mai scurt timp.

6.2. Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai tarziu de 15 zile.

6.3. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

7. Returul produselor

7.1. Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Pentru aceasta clientul ne poate comunica intentia sa (declaratie neechivoca) de retur in scris prin e-mail sau plic la posta.

7.2. In procesul de retur, clietul poate folosi orice serviciu de expeditie. Costul transportului pentru returul produselor va fi suportat de catre client.

7.3. Pentru a fi acceptat returul Produsul trebuie sa nu aiba urme de folosinta (zgarieturi, lovituri, urme de murdarie, accesorii cu ume de utilizare etc,) si va fi returnat in ambalajul original.

7.4. Contravaloarea produselor se va returna in maximum 30 de zile. Suma inapoiata nu va include costul transportului. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

8. Accesarea Site-ului

Accesarea Site-ului implica acceptul Utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC KASA WEBMEDIA SRL. Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achizitionarea produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumparate (in baza consimtamantul utilizatorului si in temeiul interesului legitim al CleanKasa), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice etc.

In momentul contactarii, utilizatorul va fi informat in legatura cu scopul actiunii pentru care a fost contactat si i se va solicita consimtamantul, daca respectiva actiune implica prelucrarea datelor lui personale si pentru aceasta este nevoie de acordul sau.

SC KASA WEBMEDIA SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest Site si se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere.

Orice prelucrare a datelor cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal.

9. Colectarea datelor

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre Utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

10. Acces si abonare / dezabonare

Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres Termenii si conditiile site-ului, modul de desfasurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site.

Exista zone in site care necesita inregistrare sau abonare.

In cazul newsletter-ului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.

Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si atat timp cat este necesar pentru protejarea drepturilor CleanKasa.

Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si-a exprimat acordul, CleanKasa poate contacta clientul, telefonic sau pe email daca acesta, in timpul accesarii site-ului furnizeaza datele de identificare si contact. In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.

In cazul in care ati introdus datele de contact, insa nu ati validat contul de utilizator, puteti fi contactat de un reprezentant CleanKasa pentru a finaliza aceasta procedura prin radierea datelor in cazul in care nu mai doriti sa deveniti user sau prin acordarea asistentei si validarea contului. Aceasta actiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curatare si actualizare a bazei de date.

In cazul in care ati adaugat produse in Cosul de cumparaturi, dar nu ati finalizat comanda, puteti fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant CleanKasa, in care veti fi anuntat de faptul ca ati uitat produsele in cos. Aceasta actiune unica este justificata de interesul societatii de a clarifica situatia prin incheierea contractului de vanzare sau anularea lui. Dupa aceasta actiune, clientul va fi contactat daca si-a exprimat consimtamantul pentru primirea altor oferte/comunicari comerciale.

11. Link-urile

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. SC KASA WEBMEDIA SRL nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.

Pagina utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com).

Folosim plugin-uri pentru a face legatura intre site-ul www.cleankasa.ro si paginile oficiale ale companiei deschisa pe retelele de socializare. Nu colectam /stocam datele personale ale clientilor prin intermediul plugin-urior.

12.  Securitate

Acest site adopta toate masurile de securitate necesare protejarii datelor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online.

Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL.

Fiind de acord cu prezentul document Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.cleankasa.ro, Utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

13. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.

14. Alte informatii

CleanKasa isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie publicata pe site fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Afla mai multe detalii in sectiunea Politica de Confidentialitate. Apasand Accept sau navigand pe acest site, esti de acord sa permiti colectarea de cookie-uri sau tehnologii similare.