Meniu
Cos

Termeni si Conditii Utilizare


Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.cleankasa.ro


1. Definitii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

MARCI: reprezinta marcile SC KASA WEBMEDIA SRL, cum ar fi, dar fara a se limita la denumirea CleanKasa.

SITE: reprezinta Site-ul Internet apartinand SC KASA WEBMEDIA SRL, care se afla la adresa www.cleankasa.ro , prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre SC KASA WEBMEDIA SRL.

CleanKasa: reprezinta societatea SC KASA WEBMEDIA SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Intrarea Pancota nr.8, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/13428/2013, avand CUI RO 32414701, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii CLEANKASA.

2. Continutul site-ului

2.1. Toate informatiile prezentate pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate.

2.2. Toate informatiile legate de produsele si serviciile CleanKasa.

2.3. Toate datele referitoare la CleanKasa sau alte date privilegiate ale acesteia.

2.4. Marci, imagini, logo-uri, design, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi sau orice cod, fisiere audio, video, fotografii, programe si alte date sau orice alte elemente care se regasesc sub orice forma pe Site.

2.5. Continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorului de catre CleanKasa prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil precum si continutul oricarui e-mail trimis CleanKasa de catre Utilizator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.

2.6. CleanKasa este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale CleanKasa, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze Site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii

4.1. Site-ul cleankasa.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului, in totalitate sau partial.

Ne rezervam dreptul sa completam si sa modificam orice informatie de pe Site.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si CleanKasa nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.4. Preturile produselor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Toate produsele prezentate pe acest Site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil sau la comanda, in limita stocului distribuitorului sau producatorului.

4.5. Imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.6. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe Site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator.