Meniu
Cos

Service Utilaje Curatenie

CleanKasa va ofera servicii de reparatii echipamente si utilaje curatenie profesionale si industriale atat pentru producatorii pe care ii reprezentam in Romania cat si pentru alti producatori din Europa.

Atat cunostintele tehnice ale deparatmentului de service cat si relatiile de buna colaborare cu cei mai importanti producatori de echipamente de curatenie ne permit sa asiguram intretinerea si repararea aparatelor si masinilor de curatenie pe care le utilizati.

Service masini curatenie si aparate curatenie profesionale

Pentru ca intelegem importanta functionarii la parametri optimi a masinilor de curatenie in activitatea zilnica, ne implicam 100% in a reduce la minim timpul de nefunctionare al acestora. Astfel, va oferim posibilitatea de a repara in service-ul nostru urmatoarele:

- aspiratoare profesionale si industriale;
- aparate de spalat cu presiune profesionale si industriale;
- masini curatenie profesionale si industriale;

Consumabile, accesorii si piese de schimb

Pentru a spori eficienta si calitatea in curatenia profesionala este necesar ca utilajele de curatenie sa fie in stare cat mai buna de functionare si echipate cu accesorii si consumabile de calitate. Magazinul nostru online ofera din stoc sau la comanda cele mai importante produse de care aveti nevoie:

- perii si lamele masini curatenie;
- paduri curatenie;
- saci si filtre aspiratie;
- motoare aspiratie si pompe utilaje;
- baterii tractiune si incarcatoare acumulatori;
- alte accesorii pentru masini curatenie;

Cum se procedeaza?

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa ne contactati si sa ne comunicati producatorul si modelul echipamentului de curatenie si problema intampinata. In cel mai scurt timp posibil unul dintre tehnicienii nostri va va contacta pentru a stabili toate detaliile. In functie de complexitatea interventiei va putem livra piesele sau consumabilele necesare, ne putem deplasa la punctul de lucru unde se afla masina sau putem primi/ridica echipamentul pentru a fi reparat in service-ul nostru.

Unde ne gasiti?

Pe langa magazinul online, va invitam la Showroom-ul nostru din Bucuresti, zona Dna. Ghica, pentru constatare si service.

Pentru informatii si programari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0758.025.025, prin formularul de contact sau prin email la adresele contact@cleankasa.ro sau contact@cleankasa.eu.
Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Afla mai multe detalii in sectiunea Politica de Confidentialitate. Apasand Accept sau navigand pe acest site, esti de acord sa permiti colectarea de cookie-uri sau tehnologii similare.