Acest aspirator injectie extractie, cunoscut si sub denumirea de aparat sau masina curatat mocheta si tapiterii, este proiectat pentru a indeparta murdaria si petele intr-un mod mult mai rapid si cu un randament mult mai bun decat utilizand metoda manuala prin care se pulverizeaza solutia de curatare ce se freaca cu o perie iar apoi cu ajutorul unui aspirator umed uscat se extrage apa murdara.

Partile componente principale ale unui aspirator injectie extractie:

– pompa care genereaza presiunea ce injecteaza apa in covor;
– motorul de aspiratie care extrage apa murdara si solutia de curatare din covor si le goleste intr-un rezervor de colectare; aspiratoarele sunt dotate in general cu 1,2 sau chiar 3 motoare in diferite trepte;
– rezervorul de solutie ce pastreaza apa de clatire si are in general, o capacitate intre 7 si 30 litri;
– rezervorul de apa murdara ce colecteaza murdaria, substantele chimice de curatare si apa murdara extrasa;
– unele modele de aspiratoare contin componente ce produc incalzirea apei de clatire.

Niciodata sa nu utilizati mai multa solutie de curatare decat cea recomandata de catre producator. Mai multa solutie de curatare nu duce la covor mai curat, dar poate strica mocheta sau tapiteria pe care doriti sa o curatati.

Inainte de utilizarea unui aspirator injectie extractie, va recomandam sa folositi aspiratorul pentru praf sau aspiratorul umed uscat pentru a elimina stratul superior de praf, murdarie si alte resturi solide. Astfel, aspiratorul cu injectie extractie se va concentra pe petele profunde si va avea un randament mult mai bun.


Solicita cea mai buna oferta de pret pentru aspirator injectie extractie profesional! Iti punem la dispozitie o gama larga de aspiratoare injectie extractie Wirbel sau aspiratoare injectie extractie Bohman dar si de la alti producatori de prestigiu, cu livrare din STOC si la preturi SPECIALE!