Meniu
Cos

LAKMA

Producator: LAKMA Model: FAT AROMA
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent pardoseli degresant Profimax FLORMATIK FAT AROMA profesional, concentrat, ambalat la bidon de 5 kg., produs in Polonia de catre Lakma.Profimax FLORMATIK FAT AROMA este un detergent profesional concentrat puternic degresant, parfumat, nespum..
136,85 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Producator: LAKMA Model: FAT AROMA
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent pardoseli degresant Profimax FLORMATIK FAT AROMA profesional, concentrat, ambalat la flacon de 1 litru, produs in Polonia de catre Lakma.Profimax FLORMATIK FAT AROMA este un detergent profesional concentrat puternic degresant, parfumat, nes..
41,65 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Producator: LAKMA Model: GRES ALKALI
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent decapant pardoseli gresie Profimax FLORMATIK GRES ALKALI profesional, concentrat, ambalat la flacon de 1 litru, produs in Polonia de catre Lakma.Profimax FLORMATIK GRES ALKALI este un detergent profesional concentrat, usor spumant, fiind po..
47,60 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Detergent decapant pardoseli gresie FLORMATIK GRES ALKALI - 10 kg
PRET PROMO -11 %
Producator: LAKMA Model: GRES ALKALI
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent decapant pardoseli gresie Profimax FLORMATIK GRES ALKALI profesional, concentrat, ambalat la bidon de 10 kg., produs in Polonia de catre Lakma.Profimax FLORMATIK GRES ALKALI este un detergent profesional concentrat, usor spumant, fiind potr..
333,20 Lei 374,85 Lei
Fără TVA:280,00 Lei
Producator: LAKMA Model: GRES ACID
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent decapant pardoseli gresie Profimax FLORMATIK GRES ACID profesional, concentrat, ambalat la flacon de 1 litru, produs in Polonia de catre Lakma.Profimax FLORMATIK GRES ACID este un detergent profesional concentrat, usor spumant, fiind potriv..
53,55 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Detergent decapant pardoseli gresie FLORMATIK GRES ACID - 10 kg
PRET PROMO -11 %
Producator: LAKMA Model: GRES ACID
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent decapant pardoseli gresie Profimax FLORMATIK GRES ACID profesional, concentrat, ambalat la bidon de 10 kg., produs in Polonia de catre Lakma.Profimax FLORMATIK GRES ACID este un detergent profesional concentrat, usor spumant, fiind potrivit..
333,20 Lei 374,85 Lei
Fără TVA:280,00 Lei
Producator: LAKMA Model: PVC GRES
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent pardoseli PVC si detergent pardoseli gresie Profimax DAILY CLEAN PVC GRES profesional, concentrat, ambalat la flacon de 1 litru, produs in Polonia de catre Lakma.Profimax DAILY CLEAN PVC si GRESIE este un detergent profesional concentrat, p..
26,18 Lei
Fără TVA:22,00 Lei
Producator: LAKMA Model: PVC GRES
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent pardoseli PVC si detergent pardoseli gresie Profimax DAILY CLEAN PVC GRES profesional, concentrat, ambalat la bidon de 5 kg., produs in Polonia de catre Lakma.Profimax DAILY CLEAN PVC si GRESIE este un detergent profesional concentrat, parf..
78,54 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Producator: LAKMA Model: WOOD
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent pardoseli lemn si detergent pardoseli parchet Profimax DAILY CLEAN WOOD profesional, concentrat, ambalat la flacon de 1 litru, produs in Polonia de catre Lakma.Profimax DAILY CLEAN WOOD este un detergent profesional concentrat, parfumat, fi..
29,75 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Producator: LAKMA Model: WOOD
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent pardoseli lemn si detergent pardoseli parchet Profimax DAILY CLEAN WOOD profesional, concentrat, ambalat la bidon de 5 kg., produs in Polonia de catre Lakma.Profimax DAILY CLEAN WOOD este un detergent profesional concentrat, parfumat, fiind..
89,25 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Producator: LAKMA Model: CARP CLEANER
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru solutie indepartat pete si detergent scos pete Profimax CARP CLEANER profesional, ambalat la flacon cu cap de pulverizare de 500 ml, produs in Polonia de catre Lakma.Profimax CARP CLEANER este un detergent profesional pentru indepartat pete de pe cov..
29,75 Lei
Fără TVA:25,00 Lei