Meniu
Cos

OERTZEN

Aparat spalat presiune Oertzen E 240 - trifazic Aparat spalat presiune Oertzen E 240 - trifazic
Precomanda Precomanda
Producator: OERTZEN Model: E 240
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru aparat spalat presiune Oertzen E 240 industrial, produs in Germania de catre Oertzen.Oertzen E 240 este masina de curatat cu presiune industriale, fiabila si eficienta care rezolva cu usurinta cele mai dificile activitati de curatenie de zi cu zi, ce fol..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Aparat spalat presiune Oertzen MiniPower apa calda - monofazic Aparat spalat presiune Oertzen MiniPower apa calda - monofazic
Precomanda Precomanda
Producator: OERTZEN Model: MiniPower
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru aparat spalat presiune Oertzen MiniPower profesional, produs in Germania de catre Oertzen.Oertzen MiniPower este un aparat de spalat cu presiune cu apa calda, fiabil si eficient, care rezolva cu usurinta cele mai dificile activitati de curatenie de zi cu..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Aparat spalat presiune Oertzen SuperPower apa calda - trifazic Aparat spalat presiune Oertzen SuperPower apa calda - trifazic
Precomanda Precomanda
Producator: OERTZEN Model: SuperPower
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru aparat spalat presiune Oertzen SuperPower profesional, produs in Germania de catre Oertzen.Aparatele de spalat cu presiune Oertzen SuperPower cu apa calda sunt masini industriale de curatat cu presiune, fiabile si eficiente care rezolva cu usurinta cele ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Aparat spalat presiune Oertzen HighPower apa calda - trifazic Aparat spalat presiune Oertzen HighPower apa calda - trifazic
Precomanda Precomanda
Producator: OERTZEN Model: HighPower
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru aparat spalat presiune Oertzen HighPower profesional, produs in Germania de catre Oertzen.Aparatele de spalat cu presiune Oertzen HighPower cu apa calda sunt masini industriale de curatat cu presiune, fiabile si eficiente care rezolva cu usurinta cele ma..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri si alte tehnologii similare pentru a imbunatati experienta de navigare si functionalitatea site-ului nostru. Afla mai multe detalii in sectiunea Politica de Confidentialitate. Apasand Accept sau navigand pe acest site, esti de acord sa permiti colectarea de cookie-uri sau tehnologii similare.