Meniu
Cos

TIEFFE

Producator: TIEFFE Model: FRIT TAB
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent tablete curatare friteuze Tieffe FRIT TAB, ambalat la set de 15 tablete, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe FRIT TAB este un detergent profesional sub forma de tablete, cu actiune degresanta si igienizanta, utilizat pentru curatarea friteu..
124,95 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Producator: TIEFFE Model: CAFFE-OK
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent pudra curatare aparate cafea Tieffe CAFFE-OK, ambalat la cutie de 500 gr, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe CAFFE-OK este un detergent profesional sub forma de pulbere, cu actiune decalcifianta si degresanta pentru eliminarea reziduurilor..
41,65 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Producator: TIEFFE Model: LIND
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent profesional spalat pardoseli Tieffe LIND, concentrat, ambalat la flacon de 1 litru, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe LIND este un detergent profesional parfumat concentrat cu evaporare rapida pentru spalat pardoseli, fara spuma, potrivit..
33,32 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
Producator: TIEFFE Model: BRIX AT
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent profesional degresant, caustic spalat pardoseli Tieffe BRIX AT, concentrat, ambalat la flacon de 1 litru, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe BRIX AT este un detergent profesional pentru spalat pardoseli industriale, caustic, puternic alcal..
41,65 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Producator: TIEFFE Model: AIR 19 HN
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru decapant degresant profesional pentru curatare murdarie organica si anorganica Tieffe AIR 19 HN, concentrat, ambalat la flacon de 1 kg, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe AIR 19 HN este un detergent decapant profesional concentrat, alcalin foarte pu..
52,36 Lei
Fără TVA:44,00 Lei
Decapant degresant suprafete Tieffe AIR 19 HN - 5 kg
PRET PROMO -10 %
Producator: TIEFFE Model: AIR 19 HN
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru decapant degresant profesional pentru curatare murdarie organica si anorganica Tieffe AIR 19 HN, concentrat, ambalat la bidon de 5 kg, produs in Italia de catre Tieffe. Tieffe AIR 19 HN este un detergent profesional alcalin foarte puternic, pe baza de a..
143,99 Lei 160,65 Lei
Fără TVA:121,00 Lei
Producator: TIEFFE Model: PULIPIETRA ACID
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent profesional gel acid pentru suprafete Tieffe PULIPIETRA ACID, ambalat la flacon de 1 kg, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe PULIPIETRA ACID este un detergent profesional acid, vascos, pregatit de utilizare, pentru curatarea suprafetelor af..
53,55 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Detergent gel acid suprafete Tieffe PULIPIETRA ACID - 10 kg
PRET PROMO -10 %
Producator: TIEFFE Model: PULIPIETRA ACID
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent profesional gel acid pentru suprafete Tieffe PULIPIETRA ACID, ambalat la flacon de 10 kg, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe PULIPIETRA ACID este un detergent profesional acid, vascos, pregatit de utilizare, pentru curatarea suprafetelor a..
339,15 Lei 374,85 Lei
Fără TVA:285,00 Lei
Producator: TIEFFE Model: WOOD NF
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent profesional suprafete lemn Tieffe WOOD NF, concentrat, ambalat la flacon de 1 kg, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe WOOD NF este un detergent profesional superconcentrat pentru curatarea tuturor suprafetelor din lemn, cu miros placut, cu ..
44,27 Lei
Fără TVA:37,20 Lei
Detergent parfumat suprafete lemn Tieffe WOOD NF - 5 kg
PRET PROMO -10 %
Producator: TIEFFE Model: WOOD NF
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent profesional suprafete lemn Tieffe WOOD NF, concentrat, ambalat la flacon de 5 kg, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe WOOD NF este un detergent profesional superconcentrat pentru curatarea tuturor suprafetelor din lemn, cu miros placut, cu ..
144,59 Lei 160,65 Lei
Fără TVA:121,50 Lei
Detergent degresant caustic spalat pardoseli Tieffe BRIX AT - 6 kg
Precomanda Precomanda
Producator: TIEFFE Model: BRIX AT
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent profesional degresant, caustic spalat pardoseli Tieffe BRIX AT, concentrat, ambalat la bidon de 6 kg, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe BRIX AT este un detergent profesional pentru spalat pardoseli industriale, caustic, puternic alcalin, ..
166,60 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Detergent parfumat spalat pardoseli Tieffe LIND - 5 kg
Precomanda Precomanda
Producator: TIEFFE Model: LIND
Iti oferim cel mai competitiv pret pentru detergent profesional spalat pardoseli Tieffe LIND, concentrat, ambalat la bidon de 5 kg, produs in Italia de catre Tieffe.Tieffe LIND este un detergent profesional parfumat, concentrat, cu evaporare rapida pentru spalat pardoseli, fara spuma, potrivit p..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)